rebelz.se

Ursäkt från arrangören av SICBJJ 2010


Arrangören av Scandinavian Internation Challange BJJ har lagt ut en ursäkt till alla tävlande på deras hemsida. Här är inlägget från www.sicbjj.com/2010/05/25/ursakt-till-alla-tavlande-2/:

I helgen gick SICBJJ i fryshuset i Stockholm. Tävlingen levde inte alls upp till mina ambitioner som arrangör eller vad som tävlande förväntar sig och detta ansvar vilar på mig.

Min ambition var att sköta hela arrangemanget med god framförhållning och planering. Jag misslyckades med arrangemanget på flera punkter. Nästa gång kommer jag att nyttja den kompetens som finns runt mig bland dem som tidigare arrangerat tävlingar inom Hilti Bjj för att se till att samma standard genomsyrar också SIC BJJ som övriga tävlingar Hilti arrangerar.
En del av det som skapade problem var att jag sökt blanda tävlanden för att alla skulle få match, men fick på tävlingsdagen revidera detta då det från förbundets sida inte är tillåtet. Detta borde jag naturligtvis tagit reda på tidigare, men missade det. Arbetet med detta resulterade i att jag missade andra viktiga delar i planeringen, en sak ledde helt enkelt till en annan.
Jag vill rikta ett stort tack till dem som tävlade trots förseningarna, samt till domarna och till funktionärerna som kämpade för att genomföra tävlingen. Trots strul fick vi prov på vacker BJJ och intressanta talanger att hålla ögonen på i framtiden.
Jag vill också rikta en ursäkt till alla tävlanden, domare, funktionärer samt Hilti Bjj för att jag som ansvarig inte lyckades uppnå förväntningarna.
Weija Nyman
Arrangör SIC BJJ
Hilti BJJ