rebelz.se

Äntligen tävling!

På lördag kör jag årets första tävling; Eskilstuna Submission Wrestling Tournament. Äntligen! Har lite nya grejer som jag ska försöka mig på. Tränade lunch idag med Anders och vi har börjat skissa lite på min träning inför ADCC som jag verkligen ser fram emot. Få enkla, men effektiva tekniker är det jag kommer köra på.

Sedan vill jag passa på att avråda allt och alla från att köra bil i Linköping. Enkelriktat hit och dit och för att komma från position A till position B som ligger typ femhundra meter bort, måste man först kringelikroka sig runt halva stan. Jag vill också göra alla uppmärksamma på att man inte får parkera mot färdriktningen (nej, jag tänkte inte på att man kanske rent logiskt sett inte får göra det, ha-ha, skratta på ni!) för då kostar det 700 kronor. ÅH VAD ROLIGT! Men genom att delge alla detta så kan ju ni mysa och gotta er åt att det inte har hänt er, och ni kan känna hur skönt det är och kanske må lite bättre! Min gåva till er.

Har kommit fram till att skaffa bil, var den sämsta idén i världshistorien och jag har nu införskaffat cykel nummer tre i ordningen på sju månader (tydligen gillar folk att sno mina cyklar). Från och med nu tänker jag ha bilen endast till att sparka och kasta snöbollar på.

Min ena förbannade visdomstand gör djävulskt ont nu också plus att vi tydligen befinner oss i någon ny istid och vill man ha sol och värme någon gång under sin livstid får man nog söka sig till ekvatorn.

Nej nej, jag är inte bitter.

Väl mött!