rebelz.se

Trött i kroppen.com

Tjena alla där hemma!!!!

Imorgon är det dags för mig att lämna det varma, vackra och underbara San Diego för att åka hem till gamla goda Sverige. Det är verkligen helt underbart här. Idag har solen strålat, temperaturen har legat kring 30 grader, människor är glada och jag har fått så mycket stryk att jag knappt kan gå. Några av tjejerna här förbereder sig inför Abu Dhabi pro och lilla jag har fått vara med på deras uppladdning. Träningen är hård men väldigt rolig!!!!

Igår var vi åtta tjejer, tre svartbälten, fyra lilabälten och ett blåbälte som träffades på world gym och körde ett sparring/mördarpass. vi började med att fightas om grepp, sen körde vi positionssparring, där vi startade från bland annat turtle, stängd guard och deep half guard. När vi hade sparrats ett bra tag, blev det dags för fri sparring och efter det så fick de som skulle tävla köra non stop, vi andra vilade en runda för att sedan sparras med de som låg i mitten. De som skulle tävla fick ingen vila. Efter allt detta fysade vi och under detta träningspass fick jag uppleva något som var riktigt häftigt. Det var nämligen så att varje gång någon ville ge upp, när man blev sådär sjukt trött så hörde man helt plötsligt någon av de andra tjejerna ropa  ”Heeey” och då svarade vi andra på samma sätt. Det var sjukt peppande, och trots att alla var väldigt trötta, för vi har inte vilat sedan Pan Ams, så krigade vi till sista sekunden och ett sparringpass här är inget kort pass!!! Jag fick in några riktigt grymma byten och det blev ett underbart pass för mig.

Efter det passet som var på morgonen så åkte vi hem till Leticia för en riktigt god BBQ, där träffade jag en kille som instruerar Ginastica Natural, fysisk träning för fighters. Han var en riktigt intressant figur, fick en rashguard av honom, säga vad man vill om brassar men de vet hur man charmar. Efter all mat, var det dags för kvällspass, mådde inte helt bra efter att ha käkat så mycket kött, kämpade på nästan hela passet som i sig var grymt men skippade sparringen på slutet. Det var ett smart drag för mer träningen väntade.

Imorse körde vi ett till morgonpass och det var också riktigt tufft, vi körde sparring från 50/50 guard, stängd guard och fri sparring. Vi körde på,  alla var sjukt trötta men vi lyckades få till bra sparring. Vi avslutade med 500 magövningar, det kändes!!!! Sen äntligen blev det dags för poolen, hot tub och sol!! Fick till och med lite färg idag, ska inte avslöja vilken färg men jag är inte super blek längre!!!! Vill verkligen inte åka hem just nu, har haft det underbart här, träningen är så sjukt grym, det är varmt och ja livet är härligt här. Men man vet att man har umgåtts lite för mycket med brassar när man börjar kalla sig själv för ”Maxini”..

Nej nu ska jag packa, vi hörs!!!!!

Peace out!!!!