rebelz.se

Stockholm i mitt hjärta!!!

Tjena tjena!

Aha och så var man i Sverige där det är kallt och grått, nej så deprimerande är det faktiskt inte men när jag tänker på alla som är i varma, sköna, soliga länder just nu så känner jag mig lite som om jag drog det kortaste strået. Men för att vara lite positiv så kan jag säga att Stockholm är nice. En av anledningarna till att det är nice just den här veckan är för att till helgen går Stockholm Bjj Open av stapeln. Ett bra arrangemang och det ska bli riktigt kul att tävla!! Vi blir ett gäng från klubben, plus att det säkert kommer vara massa från dynamix och andra roliga människor där så helgen ser jag mycket fram emot!! Inte för att man inte brukar se fram emot helgen men ni förstår vad jag menar…
Förra veckan blev det lite mindre träning, fick in ungefär ett pass om dagen så det kändes lagom för jag hade världens jetlag efter USA resan. Vaknade klockan 4 på morgonen tre dagar i rad superpigg och kring 3-4 på eftermiddan så var jag definitivt redo att gå och lägga mig. Men nu har jag äntligen ställt tillbaka till svensk tid så jag slipper gå omkring som en zombie. Tack och lov!!

Måste faktiskt ta ett stycke till att berätta lite om min nya Gi, den är rosa med vita och rosa blommor på, Atama såklart!! Åh den är så fin och när jag hade den igår så insåg jag att det snyggaste man kan ha på sig är GI!! Seriöst en GI med bra fit på en fit person är så sjukt snyggt. Vet inte hur många tävlingar jag tänkt fy vad snygg den människan är och sen när man ser dem i vanliga kläder så så känner man knappt igen dem. Nej det finns en anledning till varför jag har fler GIs än klänningar, nu måste jag bara se till att köpa en Tatami också…men kan inte bestämma mig för vilken jag vill ha…men på samma gång man kan väl aldrig ha för många GIs!!!!

Till idag då, körde lunchpasset och väntar nu på att det ska bli dags för att ge mig av till klubben för kvällspasset. Känns som att varje träningspass så inser jag något nytt nu, det är många tekniker som jag går och funderar på just nu och det känns bra för då blir träningen mer specifik. Man jobbar mer på vissa positioner bara för att kunna sätta en viss teknik, jag gillar sån träning…okej jag gillar nästan all sorts träning, fast om jag ska vara helt ärlig så nej inte all. Förlåt alla som är cykelfrälsta men om det är nån form av träning som jag inte är gjord för så är det cykling. Hehe på tal om saker jag inte är gjord för så märkte jag på gårdagens pass då uppvärmningen bestod av cirkuskonster att jag inte är gjord för sånt…överhuvudtaget. Det här med att hjula och hoppa över människor och saker, inte min grej, har aldrig känt mig motiverad att hoppa över något faktiskt, jag tror jag håller mig till att rulla på nacken!

Nej nu ska lilla jag ta lite sisesta och låtsas att jag är i varma soliga härliga spanien…eller San Diego…eller Brasilien, either way works!!!

Peace out!!!