rebelz.se

Sommarträning och Westside

Hej, äntligen är det riktigt fint väder. Dom senaste dagarna i Göteborg har varit underbara, och att träna utomhus är ett måste. På Fredagen blev det ett skönt förmiddagspass med en Powerwalk tillsammans med tjejen som skulle tävla på Westside dagen efter.

Efter en skön prommenad blev det trappträning upp för Rambergets hemska trappor, riktigt skön mjölksyra i benen vill jag lova. Sedan blev det fortsatt gång till Parken för lite Chins/dip/armhävningar och drilling med Thais inför imorgon. Efter träningen blev det streching och med tanke på att tjejen är proffisionell dansare blir ju stretching värre än trappträningen, usch.

På tävlingen gick det ganska bra för henne det blev en förlust i första matchen efter full tid och en jämn förlängning. Även Bronsmatchen blev en tuff saga och hon fick verkligen kämpa till sig vinsten och vann på aktivitet och lås försök.
Jag är verkligen stolt över henne med tanke på att hon knappt har tränat något alls!httpv://www.youtube.com/watch?v=2M3KkfJ7KZs

Nu är det snart ny träningsvecka och det kommer bli BJJ, Fys och Judo! Nu ser jag fram emot svartbältes resultaten från VM, väldigt spännande och hoppas det kommer upp några matcher snart!