rebelz.se

Midsommar: sa jag vila? måste ha menat träna.

Midsommarafton och allt som hör midsommar till. Planerade och trodde att det skulle innebära någon dags vila från träning, då ett erbjudande om att testa sig på några tekniker och rulla uppkom. Nördig som jag är kunde jag inte tacka nej till en sån möjlighet till underhållning. Midsommar, och Lina 18 år tillbringar kvällen krigandes i en svettig lokal med en svettig partner. Det om något måste väl skvallra om hur roligt jag verkligen tycker att bjj är.

Midsommardagen. Det är mindre än 12 timmar sen jag lämnat lokalen och jag står beredd för att brottas.  Är fortfarande hyfsat pigg i kroppen trots veckan som gått, vilket resulterar i att tiden i lokalen rinner iväg lite. Blir fascinerad när jag och Philip midsommarafton tränade tekniker från ett filmklipp och han så här dagen efter sätter varenda teknik. Vackert! (dock så blir jag väl en aning irriterad på mig själv när han lyckas med dem på mig när jag borde förutse dem). Men det är bara att beundra och försöka själv försöka sig på en sådan effektivitet i inlärningen. Så här ska tittas på filmer så jag får lite bättre fantasi!

Sista dagen på veckan och det är bara att inse att träning kan göra en trött. Borde kanske ha vilat idag för att få någon vilodag i veckan men jag kan inte hålla mig ifrån lokalen. Är  så grymt med så många bra och träningsvilliga klubbkompisar som alltid ger en ett extra skratt.

11 träningspass senare är jag hungrig och illamående, har svårt att hålla upp ögonen och är smart som en flummpuff i huvudet. Blir att gå och lägga sig tidigt, i morgon är det dags för en ny vecka.