rebelz.se

Kick off och snart Landslagsläger oh yeah!!!

Tjena!!!

Tänkte det var dags för lite uppdatering!!! Förra helgen var det Kick off för alla oss instruktörer på Nacka Dojo och det var asgrymt!!! Nästa helg är det landslagsläger så just nu känns det som om helgerna bjuder på grymma aktiviteter. Inte för att veckodagarna inte är fina men den här helgen kom väldigt lägligt känner jag, för det råkar vara så att både pappa och brorsan är ute på vift så jag har stället för mig själv. Det är ren sann lycka!!!!!!

Något som också gjorde mig rätt så lycklig var instruktörskickoffen. Vi hade den  ute på kastellet i år och jag tyckte att det blev väldigt lyckat. Lyckades dock klanta mig som alltid, vi skulle mötas upp klockan åtta på morgonen och trött som jag var kvällen innan ställde jag klockan på 20 i åtta i tron om att jag egentligen ställt den på 20 i 7, så jag lyckades missa första båten ut och fick ta den efter alla andra. Det löste sig tack och lov, jag förenades med de andra instruktörerna på min klubb och vi lyckades vara produktiva samtidigt som vi hade det riktigt trevligt. Det är sjukt vad kul man kan ha när man bara umgås med varandra. Under dagen var vi som sagt produtkiva men senare under kvällen blev det bastu och en väldigt trevlig middag. Jag skulle inte ha något emot att ha kick off typ en gång i månaden!

Nästta helg blir det dock en annan typ av trivsel, nästa helg blir det många timmar på mattan och det ser jag sjukt mycket fram emot. Det blir landslagsläger på hemmaplan, och jag är grymt taggad. Har haft en lite mindre intensiv träningsvecka den här veckan, tidigare veckor har jag snittat på tolv pass men den här veckan blir det bara nio pass så det borde egentligen känts lättare i kroppen men har av någon anledning känts lite små segt ändå. Kände mig lite som om jag var på väg att bli sjuk förra veckan men tror att jag tränat ur det mesta för det känns bättre nu förutom den där seghetskänslan. Men annars känns det bra med träningen, vi har fått pulsband till dojon som man kan ha under träningen för att kolla att man tar ut sig när man ska, och att se hur snabbt man kommer ner i puls efter en rejäl höjning bland annat. Vi har även två tv skärmar som visar det pulsbanden mäter och det verkar som om jag är bra på att komma ner i puls efter jag haft hög puls, vilket är niiiiiice!!! Känns som om jag kommer att använda pulsbandet på varje pass nu, träningsprylar är roliga prylar!

Har börjar köra lite mer sw på sistone och mer gympass, men inför sm nu blir det ändå mest bjj. Det har blivit många teknikpass men nu framåt blir det mer och mer sparring, speciellt postionsparring. På tal om tävlingar så har jag tänkt mycket på efter att kollat lite på friidrotts vm, tyckte det var ortoligt intressant att om Carro Kluft hade hoppat som hon gjorde när hon var sjukampare så hade hon tagit VM guld. Tänker mycket på vikten av att var i form och den mentala biten. Hur små marginaler kan göra stor skillnad i ens tävlingsprestation. Hur lyckas man prestera varje gång man ska? Jag tror det gäller att höja lägsta nivån så högt att man ändå klarar sig även om det inte är ens bästa dag, men problemet blir då när marginalerna blir riktigt små. Det är lite av mina tankar i alla fall och nu tänker jag sova!!

peace out!!!