rebelz.se

Awesome landslagsläger och goda nyheter!!!

Tjena allihopa!!!

Hoppas alla har haft en bra helg, för det har jag verkligen haft. Däremot så hoppas jag att ni inte är lika trötta som jag var i söndags, sov seriöst  nästan hela eftermiddagen och somnade utan problem vid 11 på kvällen. Jag var så trött när jag kom hem att jag  inte orkade ta mig upp för trappan för att lägga mig i mitt rum utan jag fastnade i soffan. Att ligga i soffan känns dock inte helt fel efter ett landslagsläger, speciellt när sista passet man körde var ett fyspass.

Lägret började i Fredags förmiddag, tyvärr hade jag en körlektion då så jag missade första passet men körde de två resterande passen på fredagen. Det blev ett pass med fokus på favorittekniker och ett sparringpass. Under hela lägret så använde vi  Activio pulsklockorna som vi fått in till klubben och det var grymt kul att se skillnaden mellan sparring och teknik. Eftersom att jag har konto på my activio så kan jag se pulskurvan efteråt, har inte gått igenom helgens pulskurvor än men det ska bli kul att se skillnaderna mellan teknikpassen och de mer intensiva passen. Dock måste jag påpeka något som jag märkt, och det är att även om sparring och fyspass gör en riktigt fysisk trött så krävs det ett fokus som gör att man blir helt mentalt slut efter ett bra teknikpass. Körde mycket med min härliga Linda som anslöt på fredagskvällen och jag måste säga att det var grymt att ha henne där. Försökte köra mycket med andra ochså för at passa på att variera sparringen lite men när man kom in stel som tusan lördagsmorgon var det grymt att ha Linda där att värma med på precis lagom nivå.  Även sista passet i Söndags då det var fys så skulle amn dela upp sig i två och det var grymt att kunna kolla över på Linda mitt i fysen och känna att vi drev på och peppade varandra.

Folket i landslagsgruppen är väldigt sköna dock, hade väldigt trevligt med alla där, på lördagskvällen körde vi lite sällskapsspel och det var grymt kul, jag skrattade tills jag fick ont i magen, önskar vi kunde ah landslagsläger oftare!!  Speciellt kul var det också att se Ida innan hon åker till ADCC, håller alla tummar och tår för hennne!! Hon är grym!!

På tal om grymma saker så kan jag dela med mig av lite nyheter, det verkar som om IBJJF kommer att dela på brun och svartbältesklassen för damer. Detta innebär med andra ord att brunbälterna kommer att få tävla för sig och svartbälterna för sig redan nästa år om denna nyhet stämmer. Jag hoppas verkligen det gör det, det är dags, vi är många tjejer som tävlar aktivt och helt plötsligt betyder svartbältet lite mer ändå. Jag blev grymt glad när jag såg denna nyhet och jag hoppas verkligen att det blir så att de separerar klasserna nu. Its time!!!!!! Anyhoo nu ska jag på domarutblidning, vi hörs snart igen, det är ju mycket som händer nu!!!!

här är länken btw:

http://gi3girls.com/2011/09/ibjjf-splits-brownblack-division/

Peace out!!!