rebelz.se

Comeback i tävling, Alive 13 + Nya klubben

Det var ett tag sedan jag skrev nu, min skada fick mig att köpa ett gymkort och sluta skriva. Nu är jag i form nog för att träna, sparras och även tävla som jag gjorde i SGL väst för en vecka sedan.

Jag och min flickvän väntar även vårt första barn i Mars 2012 och mitt liv har fått en helvändning, även med den nya klubben ”414 Grappling Academy” där jag håller pass i Submission Wrestling!
I Lördags var det Alive i Skene, jag kunde tyvärr inte tävla själv, men det var roligt att se massa underhållande matcher. Min nära vän och träningskamrat sedan länge Andreas Mark tävlade för första gången på 2 år! Han har haft problem med skada och fick göra en jobbig operation. Det var väldigt inspirerande att se han gå in i första matchen fokuserad och sätta en flying armbar submission!

httpv://www.youtube.com/watch?v=XvgqGP1Xttg

Nästa match för Andreas stod duktige Ralf Carneborn för motståndet, Ralph gjorde en perfekt match och vann på poäng efter fin nedtagning och starka positioner. Ralf vann övriga matcher på submission om jag inte minns fel så jag är nöjd över Andreas insatts.

Den som imponerade mest på tävlingen var nog Victor Zutow som dominerade -91kg med samtliga vinster på imponerande benlås!

TÄVLADE PÅ SGL VÄST 3

Jag bestämde mig också för att tävla i SGL, men efter lite sympatifrossande med min tjej så fick det bli -99kg klassen och vägde in på 89,5kg. Personligen ser jag ingen anledning att banta till SGL tävlingar. Jag fick gå två matcher som jag båda lyckades avsluta, ena på triangel och andra på kimura! Ville posta video men har tyvärr ingen så jag lägger upp det i nästa inlägg 🙂

414 Grappling Academy

Är en ny klubb i Göteborg som fokuserar på Submission Wrestling, jag fick tillfrågan att hålla i submission pass på min kollega Fredrik Blixt’s Krav Maga klubb. Och på den vägen är det, det är många nya med stor potensial men även avancerade utövare så det finns något för alla. Mer info och sånt kan ni gärna se på facebook sidan! Ett gilla! hade gjort mig lycklig -o-o-
http://www.facebook.com/pages/414-Grappling-Academy/106812102756531
…………………………………………………………………..
Och för er grappling fans som inte sett detta så är det ett måste, Braulio är en av världens bästa grapplers, jag har själv sparrats med honom och vet hur sjukt duktig han är och jag kan bara tänka mig hur bra han är idag!
httpv://www.youtube.com/watch?v=YhlSLWUiQ6o

Peace and love!