rebelz.se

Rehab dag 4

Nu har det gått lite mer än 3 dagar efter operationen, och jag börjar redan bli otålig på resultatet. Det känns väldigt ostabilt att gå och rörelsen i knäleden är inte direkt som den brukar. På Måndag ska jag till min sjukgymnast och jag är väldigt taggad och nyfiken på hur dom kommer lägga upp träningen och eventuell tid tills jag kan vara tillbaka och rulla igen!

Ta Lärdom!
Att gå igenom knäoperationer is some nasty sheit people och jag kan bara tänka mig hur andra med värre skador har det. Min menisk har tydligen tagit stryk under en lång tid så det är svårt att säga vad man kanske borde gjort bättre för att ta hand om knäna. Dom råden jag kan ge alla grapplers där ute är tex:

*Bygg upp en stark muskulatur runt knät
*Värm upp knäna noga innan varje träning, och stretcha ordentligt, speciellt baksida lår då det kan avlägsna stress på menisken.
*Överdriv som bara den hos doktorn om du börjar få ont i knät, säg att allt gör ont när han vrider och drar. Annars får du en remiss till sjukgymnast och inget händer. Det du vill ha är en Magnet-röntgen, en vanlig röntgen är slöseri på tid.
*Kosttillskott för leder, jag använder animal-flex och det funkar bra för mig då jag använt det!
*Använd inte rubber-guard

Min blogg kommer ju nästan bara handla om min rehab framöver då jag inte har något annat och skriva om, men jag tycker alla utmaningar är roliga och nu är målet att inte komma tillbaka autan att komma tillbaka ännu starkare! Och jag avslutar med en video från Mr Comeback från skador han själv, Braulio Estima!
httpv://www.youtube.com/watch?v=kjcxCPZCmsA
peace