rebelz.se

Tvätta!

Ännu en träningsvecka avverkad! Den här veckan har vi jobbat med svep och submissions från guard som sagt. Vi kommer fortsätta på samma tema även nästa vecka. Jag har lärt mig otroligt många nya tekniker och ännu fler små detaljer på tekniker jag redan haft i min arsenal.

 

Braulio kom och instruerade passet igår på förmiddagen. Han kan ett och annat den mannen alltså. Visade ett svep från guard och även hur man ska fullfölja svepet när ens motståndare postar ut med en arm. Jag brukar använda mig av det svepet som han visade med viss framgång. Tror det kommer bli ännu mer framgång nu när Braulio visat alla dessa små detaljer.

 

Idag så blev det bara ett pass, hade tänkt köra ett fyspass på morgonen men försov mig. Får bli fyspass på tisdag istället. Har även hunnit med att handla och tvätta idag. I tvättstugan så var det fullt ös. Fullt med folk, en kille hade till och med förfest därinne. Det är lite mer folk på hotellet där jag bor nu när det är helg också. På veckorna så är det bara jag här och ett gäng hemlösa som fått nått slags tillfälligt boende. Som ni kanske kan räkna ut så är hotellet ingen lyx men jag klagar inte. Det är 100 gånger bättre än rummet jag skulle bott i egentligen. Där fanns ingenting, och det som fanns var för skitigt för att ens kunna använda. Nu har jag i alla fall en mikro och en liten kyl.

 

Nu är det dax för en film och vila!