rebelz.se

Sjuk

Yes, har varit sjuk sen i lördags. Kom hem efter middagen och kände av halsen, tänkte att med vila på söndag så är jag redo för träning på måndag. Så blev det inte riktigt. Vaknade på natten till söndag och det hade blivit värre. Har inte kunnat tränat nått alltså. Har bara legat i sängen och försökt bli frisk. Börjar kännas lite bättre nu och med lite tur kan jag kanske träna imorgon!

 

Har fått några kommentarer om kostnader osv så jag kan dra det i ett inlägg. Flygbiljetten hit och hem gick på ca 3000. Jag betalar 1330 i månaden för att träna, obegränsat med bjj och sw. Samt tillgång till deras gym. Finns olika medlemskap beroende på hur mycket man vill träna. Maten här har väl ungefär samma pris som hemma. Jag bor på ett billigt hotell. Man kan hyra rum hos privatpersoner och komma ner i pris men är inget jag rekommenderar om man inte har möjlighet att åka hit och kolla på rummet innan. Jag skulle hyra ett rum men det var för smutsigt för att bo i. Om jag hade bott i det där smutsiga rummet hade jag varit sjuk 3 veckor istället för 3 dagar som jag är nu. Jag vill också påpeka att jag inte är någon primadonna som kräver lyx men när det är råttskit på köksgolvet så får det vara nog.

Har även anmält mig till Pro Trials som går av stapeln den 18 februari i Vantaa Finnland. Har inte tävlat så mycket förut men ska verkligen försöka tävla så mycket som möjligt när jag kommer hem. Nu är det dax för en sen middag och en film. Hoppas att jag är frisk imorgon så jag kan träna sista veckan.

Hörs!