rebelz.se

Alla hjärtans dag och Girls Only 5!!!!!

Hallå alla kära grapplers!!!

Hoppas ni alla fick lite mys igår då det var alla hjärtans dag och blev lite glada, vädret till trots. Ursäkta alla skidfantaster men snö och kyla är inte my cup of tea. Själv gjorde jag det mysigaste man kan göra på alla hjärtans dag, jag var i Uppsala och rullade med Johannes. Delad glädje är dubbel glädje <3!!! Först körde vi ett lunchpass, det blev en del teknik. Vi jobbade på att försvara passeringar och gjorde även ett fint litet darce-choke, sen blev det lite sparring också =). Fick möjligheten att träna med lite annat folk än de man alltid kör med och det är lite nice. =)

Efter lunchpasset lyfte jag lite, har 5 timmar inplanerad maxstryketräning den här veckan, vilket känns lite tungt men roligt på samma gång. Det är en sjukt härlig känsla att känna sig starkare, men kroppen blir rätt så trött och sliten på de andra passen när man kör maxstyrka. Eller ja så känns det i alla fall för mig. På kvällen höll Johannes i passet och vi fick köra mycket stående vilket var skitkul. Måste säga att han är väldigt duktig på att hålla pass =), vilket gör det väldigt lärorikt och roligt att träna på hans pass.  Efter att ha kört stående tekniker ett tag så fick vi köra kastsparring. Fick köra mot folk som var en bra bit yngre än mig och det gjorde att jag inte vågade köra fullt ut dock. Blev bra med sparring mot slutet av passet också, jag fick chansen att köra mot Mathilda, vilket var skitkul!! Älskar att få sparras med tjejer som jag inte brukar köra så mycket med, det förgyllde passet lite. Kvällen avslutades med en god middag och en äppelpaj som jag råkade trycka i lite för mycket smör i, dock ligger vikten riktigt bra så det kändes inte för farligt. Morgonvikt ligger just någonstans mellan 57.0 och 57.5, which is awesome!!!

Något som jag verkligen verkligen ser fram emot är Girls Only 5, den första helgen i mars går det här grymma eventet av stapeln och jag är taggad till tänderna. Leticia Ribeiro och Beatriz Mesquita är två av de bästa bjj utövarrna jag någosnisn sett och det är så sjukt häftigt att de båda ska komma och intruera på girls only. Ser fram emot att träffa nya tjejer och sparras med dem. Lägret är verkligen en möjlighet att inspireras, utvecklas och att få chansen att träna med massa tjejer. Its gonna NICE!!!

Ja det finns mycket att glädjas över, mycket att se fram emot och mycket att träna på!! Imorgon väntar tre pass och jag är taggad!!!

Peace out!!!