rebelz.se

Girls Only 5 och tankar

Hej allihopa!!

Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag har haft!!! Under helgen har det varit Girls Only 5 och det har varit hur awesome som helst!!! Vi har tränat mycket, drillat mycket, sparrats mycket, men jag tror att jag mest av allt har skrattat.  Jag har fått träffa massa coola tjejer och fått träna med härliga människor. Dessutom avslutades denna grymma helg med indisk mat, och även om jag nog stoppade i mig lite för mycket vitlöksnanbröd så var det grymt nice!Nu är man dock slut och då kommer ju alltid lite funderingar…

Jag har tänkt lite på hur viktigt det är att man har någon som tror på en, som säger till dig: Jag tror att du kan klara det. Jag skriver det för att vad man vill klara är individuellt men alla behöver vi stöd. Alla behöver vi någon som säger jag är här för dig. Det är vad jag tror på i alla fall. Själv har jag haft sådan otrolig tur att ha föräldrar som trott på mig 120% och en klubb som stöttar och uppmuntrar på alla sätt och vis. Många tror att bara för att brasilianks jiujitsu är en individuell sport så är en medalj en individuell prestation, men det är inte helt sant. Varje gång jag går upp på mattan så känner jag mig trygg, jag vet att jag har någon i ryggen som tror på mig. En del gånger har jag hört mina tränares röster, hört dem ropa på mig eller kommit ihåg det vi tragglat på träningarna i precis rätt stund. Otroligt många gånger, speciellt när jag rest ensam från klubben så har jag haft min far med mig och det har varit så betryggande att veta att av alla personer i det här rummet som ropar och låter så finns det en här inne som tror på mig och hejar på mig hela vägen. Det har alltid hjälpt mig, och jag vill bara säga att jag hoppas själv kunna ge stöd, och jag hoppas att alla får känna den där känslan. Hoppas att alla har någon som finns där för dem och som tror på dem för det behövs. Enligt mig är postitiv energi något av den viktigaste en person kan ha och varför då inte dela med sig lite.

Aja nog med tankar nu, grym träningsvecka framför mig och det ska bli grymt!!!!! Leticia, Beatriz och Magga är här hela veckan och vi ska bara träna en massa och sen till helgen är det Nordic Open, måste banta lite men med så härligt sällskap känns det inte så hemskt!! Lämnar er med en bild på mig och pappa i brasilien! Good times!

Peace out