rebelz.se

2 månader kvar

Nu är det snart 2 månader kvar till matchen, dags att börja steppa upp träningen. Den hårdare sparringen ska snart börja och annars kör jag väl på så bra jag kan.

På MMA:n i måndags körde vi egen uppvärmning i ca 30 min med fokus på boxning och rörelseschemat. Mycket kontring också. Nöta in skiten i ryggraden, det fungerar alltid bäst. Så man kan reagera instinktivt framöver i matchlika situationer.

Vilade tisdag och (ofrivilligt) onsdags och igår var det Jiu Jitsu. Vi körde fokus på kimuras från stängd guard och olika situationer, bra att peta på det i detaljnivå så kanske dom sitter bättre nästa gång man försöker dra dom. Fick på ett bra flödesschema under sparringen med positionsswitchning och attacker. Kändes riktigt bra hela sparringen igenom. Det finns fan ingen bättre känsla när allting klaffar! Och många av våra vitbälten har utvecklats enormt vilket märks i sparringen, det är också fruktansvärt roligt!

Inför matchen nu tänkte jag försöka få in lite fyspass så man får upp flåset och cardion. Tänkte försöka fokusera på explosivitet 1-2 gånger i veckan med olika övningar jag hämtat från nätet, leka lite med medicinbollar utöver den vanliga fysen vi brukar köra i MMA-gruppen. Ikväll missar jag MMA sparringen som börjar nu, exakt den här tidpunkten, så jag tänkte kliva ner kl 17 och försöka sparras lite med thaiboxarna där och sen även köra lite fysövningar bara för att. Nästa pass blir på söndag igen då jag ska iväg imorgon.

Rulla lugnt!