rebelz.se

Dan före doppardan…

Hallå alla därhemma, hoppas ni har det soligt och fint precis som vi. Måste dock erkänna att jag inte kan njuta av det till hundra procent, ska tävla imorgonbitti vilket gör att jag känner mig lite rastlös, just nu villl man bara att tiden ska gå, önskar att det vore imorgon NU!!!

Har under veckan försökt att gå upp lite tidigt, gå till Fit där vi tränar för att vänja kroppen lite vid att vakna tidigt och att köra på morgonen. Det har varit lite svårt att vakna tidigt på morgonen när man har kört ett kvällspass som slutar halv tio men det har väl gått. Imorgon tror jag dock itne att det kommer att vara några problem att vakna, jag känner redan nu i kroppen att snart är det dags.

Leticia föreslog att jag skulle kolla in mina motståndare lite grann, så idag har jag kollat lite på youtube bara för att se vad de gör. Vi har dock pratat mycket om att det är den som kör sitt game som vinner. Jag ska göra mina tekniker, jag ska vara först, tänka ett steg före i varje situation. Det har vi pratat mycket om och jag har redan nu en någorlunda gameplan. Vet dock inte vem jag får möta, har blivit seedad i första matchen. Känner inte igen någon på min sida av brackets men vet att det är tuffa tjejer jag kommer få möta, är beredd på att vara väldigt noggrann och att hela tiden jobba.  Det ska bli sjukt kul att köra, jag längtar!!!

Vikten ligger lite so so, jag är under men vill ha mer marginal, vägde 126 pounds imorse och viktklassen är 129 pounds. Så inte för mycket mat för mig. Har dock annat roligt att tänka på, Beatriz kom hit igår, ska få se andra härliga svenskar där imorn, plus att världens bästa tvilling magga ska komma hit nästa vecka!! Will be so much fun!!!

Saknar familjen där hemma, saknar att ha Pappa här när jag tävlar, saknar alla klubbkompisar och tränare men är så sjukt glad över att vara här, lära mig allt jag lär mig och få tävla på hög nivå.

Här laddar jag lite inför imorn vid poolen!!

Jag kör klockan 9 och Johannes klockan 10.30 håll tummarna för oss!!

 

Peace out!!!