rebelz.se

La lalala im lovin it!!!

Hallå allihopa!!!

Förra veckan har varit en riktigt träningsrik vecka, fylld med härlig härlig härlig träning. Det blev dock lite mycket träning, hade 12 timmar på mitt träningschema och det råkade bli 14 timmar och 50 minuter. Men när man är i träningsparadiset så är det inte lätt att hålla sig själv borta från träningen. Har dock lyckats hinna fira lite påsk samt lite annat. Fredagen förra veckan var nog en av de bästa dagarna jag har haft här.

Fredagen började med en välbehövd sovmorgon, efter en mysig frukost i lugn och ro utan stress för att hinna till träning, så gick jag och gymmade. Kändes bra när jag gjorde mitt explosiva styrkeprogram, hade dock ont i handleden och hade svårt med frivändningarna. Men så fort handledsontet går över så ska jag frivända så att det sjunger om det!!! Jag blir verkligen så kär i träningen på nytt när jag är här, får lära mig så mycket och får se så mycket bra bjj att jag nästan gråter av lycka varje träningspass. Förutom när passen blir lite tuffare förstås, då gråter man nog lite mer av trötthet. Tack och lov har jag inte kommit dit ännu, än så länge är det mest leenden på passet.

Efter gympasset så låg jag lite vid poolen och jobbade på brännan, passade även på att bara njuta lite av stunden. It was Nice!!! Gick hem käkade och vilade inför kvällspasset. Sparringpass med Morango stod på schemat, fick några bra rundor vilket var asnice, körde bara 10 minuters rundor vilket är skönt, då får man rulla ordentligt och kan hålla tempot lite lägre, får jobba lite mer smart. Jag gillar långa rundor, passar mitt game rätt så bra.

På tal om tider så är det så otroligt komiskt att de flesta här förväntar sig att Jag och Johannes alltid är i tid till träningen. Med andra ord så tror mina träningskompisar här att jag är bra på att hålla tider…. trots att kvällspasset ska börja 19.30 så börjar vi alltid först efter 19.40. När jag då skyndar in till 19.30 så är man helt plötsligt tidig. Har även blivit känd i omklädningsrummet för att byta om snabbt…Yeah jag förstår det inte heller =)

Efter sparringpasset så bar det av mot brazilian bbq, det finns en jättebra sådan här i dowtown och där spenderade jag och Johannes fredagskvällen med att äta, äta och äta lite till. Hade det verkligen super mysigt och maten är bäst. Måste säga att den brazilian bbqn är nog min favorit av alla. Så fredagen var verkligen helt underbar, kom hem på kvällen, mör efter härlig träning, mätt som en gris och väldigt lycklig kär. Det är så livet borde vara.

Måste också nämna att min underbara tvilling Magga äntligen är här, hon bor nu med mig och Johannes vilket är asnice dock lite stökigt men i dont mind!! Så nu är det en ny härlig vecka framför mig, ska äta frukost innan det bär av mot gymmet. Hoppas ni alla hade en lika underbar påskvecka som jag =) =)

Peace out!!!