rebelz.se

Bad days make the good ones better!!!

Hallå allihopa!!

Tänkte skriva lite idag om sånt man egentligen inte vill tänka på, såna dagar när allt inte riktigt stämmer och när man helst utav allt skulle velat stanna hemma i sängen. Eller om någon här har sett fimen click för då skulle jag gärna haft en fjärrkontroll för att ändra lite på idag.

Nu ska jag kanske sluta överdramatisera men idag var en lite jobbigare dag. Började med att jag vaknade klockan 5 på morgonen utan att kunna somna om. Inget mer med det, pallrade iväg mig till morgonträningen som bestod av konditionsbanor med Leticia med mycket inslag av Bulgarian bag. Passet var supernice men kändes inte hundra i kroppen. Efter passet började jag få ont i magen, dock hade vi planer på att kolla in ett potentiellt boende inför VM lägret som är under hela Maj. Så vi åkte till pacific beach, där vi förmodligen kommer att bo nästa månad. Planen var att åka dit, kolla in stället, träna ett No gi pass på Victory och sen åka till kvällsträningen på Fit. Men den planen funkade ju inte precis för min mage sa stopp. Hade super ont och kunde inget annat göra än att lägga mig i en soffa och vänta ut det medan de andra fick lära sig massa roliga saker och träna.

Det är inte hela världen att missa några pass, men träningen här är så underbar och tanken på att nu tränar alla men inte jag är så förödande för mig att just idag kände jag mig ytterst deprimerad. Kan låta löjligt men ibland har man såna dagar då det känns som om allt går emot en. Det finns dagar då man bara vill gå och gömma sig under täcket, säga till världen att vi ses om en vecka. Idag regnade det lite här, det gör det inte ofta och det tillade till mitt dåliga humör.

MEN!!! Imorgon är det en ny dag, imorgon ska solen skina, imorgon kommer magontet att vara borta och jag kan träna hur mycket jag vill. Imorgon kommer glada, pratiga och träningsgalna Maxine tillbaka. Så tack och lov för imorgon och tack och lov för vänner runt omkring som är så otroligt fina och sätter ett leende på läpparna även när man helst vill gömma sig under täcket!!!

Länkar till en låt som är på samma tema:

 

Peace out!!!