rebelz.se

Påsk och annat…

Vad svårt det skulle vara att skriva här då… Planerat att göra ett inlägg under säkert en vecka men har bara inte blivit av.

Under påsken tog jag med mig Kalle och åkte till hemtrakterna, Örebro det vill säga. Långfredagen och påskafton spenderades hos Kumla kampsportförenig. Trevlig stämmning och riktig goa och taggade utövare. Riktigt roligt! Får väl passa på att tacka Kent Palmqvist för att vi fick komma. Påskmiddag med släkten när vi var färdiga i Kumla på påskafton, alldeles för mycket mat som vanligt…

Liten förkylning smög sig dock på efter påsk och träningen har inte blivit optimal. Har mest hängt på gymmet. Fick dock en brottningsession med David på Hilti i onsdags. Mycket bra! Fick testa lite potentiella favoriter och det blev mycket rull med bra känsla.

Söndag blir tjejträning som vanligt, dock med förlängning. Regelgenomgång och poängtänk inför Stockholm Open är tanken. Ser dock mörkt ut på anmälningslistan… ser inte ut att bli nåt motstånd. Tråkigt, hade bestämmt att jag skulle köra -58,5 om det inte dök upp någon i -53. Men icke! Inte ett enda litet lilabälte i någon av klasserna!