rebelz.se

Hej där lår!!

Hallå allihopa!!!

Tänkte skriva om lite allt möjligt idag men måste börja med att säga att mina lår är två stenblock just nu. Har för en liten stund sen kommit hem från  morgonens drillträning. Eftersom det är torsdag idag, enligt mig den tuffaste träningsdagen, så var det bara jag, Johannes, Magga och Leticia på morgonpasset. Tror ingen annan orkade komma efter ett tungt pass igår men det gjorde inte oss nåt mer utrymme, i like!!!

Vi körde drillar praktiskt taget nonstop i över en timme och allt vi gjorde  skulle gå fort. Vi körde många topdrillar och de är så sjukt bra, känner att jag lär mig mer och mer för varje träning. Man blir också snabbare av att få köra drillarna vilket är nice. Så nu efter ett hårt drillpass så är man riktigt mör i kroppen. Tog verkligen emot att gå hem för benen vill inte bära en nåt mer.

Måste säga att jag är så otroligt lyckligt lottad, hade nio tjejer på träningen igår, två supergrymma svartbälten, typ världens tightaste brunbälte, fyra glada och ambitiösa lilabälten och två bra blåbälten. Känns helt sjukt att få köra med så många bra tjejer och från och med nästa vecka blir det ännu fler. Hela maj är det uppladdningsläger inför VM och då kommer en hel del grymma tjejer hit. Bland annat kommer Beatriz tillbaka samt en blåbältestjej som dessutom är svartbälte i judo. Ska bli sååååååååååååååååå sjukt nice!!!!!!!!! Längtar efter lägret, efter all underbar träning och efter alla fina människor!!!

Nästa vecka flyttar även jag och Johannes till stranden, hittills har vi bott i dowtown men nästa vecka ska vi till Pacific Beach och vi längtar ihjäl oss. Det är mycket att längta till, nästa helg ska alla vi tjejer iväg på ett läger i Los Angeles, och det är inte långt kvar till VM, mitt VM. Känns helt sjukt, känner fjärillarna i magen redan men det känns grymt bra också.

Måste också nämna förra helgen, vi var nämligen på Penny Thomas seminarium och fick se lite av hennes spiderguard tricks. Var ett grymt seminarium och om ni vill lära er lite av de godbitar vi fick se så borde ni ladda ner hennes app som finns för Iphones och Ipads. Jag och Johannes lyckades vinna till oss varsin och jag kan gott rekommendera den.

Måste kort bara skriva lite om supplements/ kosttillskott, vi var och inhandlade lite häromveckan. Vi var riktigt riktigt noggranna med att kolla upp allt vi köpte men det var skrämmande att se hur mycket galna grejer det fanns där. Vi hittade bland annat nåt som hette horny goat weed. Vad man ska med det till vill jag inte ens veta. Tänker för egen del hur viktigt det är att kolla upp vad man stoppar i sig, vilket får mig att tänka på ordet clean. Vilket får mig att tänka på att man måste tvätta sin dräkt. Har kört med folk som verkligen stinker och det är det värsta jag vet. Så vill bara ge ett tips, tvätta gin ofta, lukta alltid alltid på den och be gärna någon som är ärlig, att lukta ifall den är okej. För jag har härmed fått nog!!!

Nej nu är det förmodligen nog med bloggande för idag, dags att tvätta lite kläder själv innan passet ikväll, ouuuufa trött men det ska gå!!!

 

 

 

 

 

peace out!!!