rebelz.se

Förra veckans träning

Måndag den 23e april:  Veckan började med americana från mount och försvar mot det,  sedan nedtagningar från clinch och svep när den andra har mount.  I slutet av passet blev det sparring utan submission först och sedan med submissions. Jag kände mig känsligare för americana och kimura än vad jag gjort innan, tecken på överträning?.

Tisdag: Tränade jag tricking, jag brukar träna på att stå på händerna och blir bättre och bättre =D. På grapplingen övade vi på försvar mot rear naked choke när motståndaren har din rygg. Vi tränade också på att göra kullerbytta när man är i turtle och motståndaren börjar attackera ryggen, jag rullade över axeln som var närmast motståndaren, under övningen kom jag på att man kan lyckas få in omoplata genom den rullningen, dock är det nog ganska svårt. Sedan sparrades vi.

Onsdag: På onsdagen gymade jag ca 1,5 timma på sporthallen, det blev jogging på rullbandet, några magövningar mm. På grapplingen övade vi på hip bump sweep och svep när den andra har mount.

Torsdag: Tricking, stå på händerna mest. På grapplingen blev det minst 50 st räka, svep från guard och svepa den som har mount, och armbar escape. Kändes bra att öva på armbar escape, det är något som jag behöver. På sparringen lyckades en sparringpartner göra guillotine på mig minst två gånger, behöver träna på undvika att han gör det. Han är duktig på guillotine =D.

Fredag: 100st räka, 50st eller 100st brygga, sparring resten av passet. Hamnade under i nordsyd så övade lite på att ta mig ur den positionen också.

Lördag och Söndag är vilodag.

 

Den 19e maj är det domarutbildning i submission wrestling och dagen efter är det sm, båda i Nyköping. Jag vill vara med på båda grejerna men tror tyvärr inte att jag kommer kunna vara med på något av det. Vet redan nu att det skulle gå dåligt på sm men det skulle kännas kul att vara med, det är ju endå sm och desutom så får jag en bättre syn på hur bra dom andra är och hur sm fungerar.

Den 27e maj blir det Dean Lister Seminariumet i Skellefteå, längar till dess. Ska bli skoj träning med han och andra på en annan klubb än den jag brukar träna på.

Lämna gärna en kommentar. =D