rebelz.se

Lycka och fina planer

Hej alla hoppas ni njuter av sommarvädret….

Jag kan säga att jag inte gör det, jag vill ha sol och riktig sommar!! Tack och lov att jag älskar en inomhus sport där man blir riktigt varm o go oavsett vädret!! Ännu en anledning att välja bjj framför fotboll =)

Känns riktigt skönt att köra nu igen efter att ha fått laddat om lite efter USA resan, har börjat tänka mycket på kommande tävlingar och vilka jag ska satsa på. Utöver bjj em och vm som är två själklarheter såklart, men bjj hösten brukar vara mer öppen. Två tävlingar som däremot lockar nu är no gi EM och no gi VM, har aldrig kört någon av de förut men känner att nu är det väl dags så det lär bli mycket no gi i min träning framöver. Det ska bli nice men tro inte att jag glömmer min gi, oh no i love it!!!

Nu framöver ligger även en uppbyggningsfas och det lär bli många timmar uppe i gymmet men det ser jag fram emot, känslan av att bli starkare gillar jag väldigt mycket.

Märker dock att här hemma när jag kör med killar igen efter att ha kört med nästan bara tjejer i tre månader så känner jag mig inte som världens starkaste precis, skönt att man kan använda teknik också.

Så just nu längtar jag efter att bli starkare, att utvecklas mer, och efter att mina fina bjj kids ska komma hem så att jag kan ge lite privstlektioner och dela med mig av det som jag har lärt mig.

Har gymmat med fina Linda och carro och rullat lite idag och nu blir det nog lite mys och fix hemma en sån här regnig kväll. Man får inte glömma att njuta av livet. Det är det bästa med att träna egentligen, att det är så kul. Livet ska vara kul, om du gör något du älskar så och du ger allt så kommer du att bli framgångsrik, det är min teori.

Så glöm inte bort att njuta av den här regniga kvällen och att hålla koll på grapplingbloggen, många heta inlägg kan man hitta här =)

Peace out!!!