rebelz.se

Grappling <3

Hej igen!!

Ibland kan man inte skjuta upp saker längre utan man får bara ta tjuren vid hornen och det är vad jag äntligen gjort. Konstigt nog känns det mycket bättre än vad jag trodde att det skulle göra.

Som de flesta vet så är bjj min kärlek och No gi har hamnat mycket i skuggan av min kärlek till att rulla med dräkt. Men jag har länge tänkt och sagt att jag ska börja köra mer utan dräkt och att jag ska ta tag i swn lite mer. När jag var i USA och tränade hade jag tack och lov ursäkten att jag tränade inför VM men nu har jag stora No Gi tävlingar inplanerade till hösten så det är ju bara att sätta igång. Hade riktigt tur igår som kom till ett pass där ingen körde med Gi och då fick jag helt enkelt skippa dräkten och hoppa in.

Det var skitkul och inte alls så avigt som jag trodde det skulle kännas. Jag inser att jag verkligen älskar grappling oavsett om det är med gi eller inte. Hade tur som kunde köra med bra folk. Ibland blir jag riktigt förbannad när jag kör med en stor kille som inte inser att jag väger hälften så mycket som honom men igår hade jag verkligen super bra rull med de som jag körde med, oavsett deras vikt. Detta gjorde att träningen blev riktigt bra för mig och jag kunde lämna de tre pass jag genomförde igår med ett stort leende på läpparna.

Började idag med att köra ett box och kick pass som var skitkul, kändes bra med konditionen också, vilket gläder mig stort. Nu i sommar blir det mycket fokus på kondition och styrka, en tid för att bygga upp helt enkelt. Vet inte om det är för att jag gymmat så mycket eller för att jag helt enkelt stoppar i mig mer kolhydrater nu när jag kan, men vikten har legat mellan 57 och 58 nu vilket gör att man känner sig lite större. Det komiska där är att alla runt omkring mig har ända sedan jag kommit hem från USA påpekat hur smal jag är nu. Det är nästan så man börjar undra om man var fet innan eller vad, för nu är jag ju inte alls smal, i alla fall inte om man jämför hur jag såg ut på 55 kilo på tävlingsdagen. Oavsett så är det skönt nu att inte behöva tänka så mycket på vikten. Tränar hårt nu och äter mycket men bra.

Det jag saknar är sol och träningen inklusive vännerna i san diego. If i ruled the world så skulle jag byta ut danmark mot san diego, eller kunna teleportera.

Nej nu blir det lite vila innan kvällens två pass, im so excited!! Träning är det bästa som finns <3, inte bara hur roligt det är men också hur det får dig att känna dig. I love it!!

Lite bilder från saker jag saknar, träning med underbara människor och att ha roligt i värmen!!

Peace out!!!