rebelz.se

lite mera regn då..

Är det bara jag som är trött på detta regn? Helt sanslöst? Det känns som att det någon gång borde ta slut men icke. Varje morgon vaknar jag och ser solstrålar bara för att framåt lunch bli besviken då det börjar strila ner från himlen igen. Såna här sommrar är jag riktigt glad att jag har ett intresse som inte är väderberoende.  Jag kan med gott samvete stänga in mig på gymmet eller dojon utan att ha det minsta dåligt samvete för att solstrålarna går mig förbi.

Idag började jag min dag med studiebesök på en klubbkamrats jobb. Han jobbar på ett profiltryckeri och fixade till mina dräkter så de blev tävlingsfina med klubbloggor på. Grymt fint, tack Pierre.  Efter det blev det ett lunchpass med en annan klubbkamrat på Sportlife i Huskvarna. Det går faktiskt riktigt bra å styrketräna på förmiddagarna och det känns så där skönt stelt i kroppen nu både från gårdagens dubbelpass och dagens bröst/axelpass. Gymeuforin håller i sig.

Om några timmar är det BJJ-dags och det ska bli riktigt kul.  Jag missade söndagens pass så det är några dagar sen sist och det riktigt kliar i fingrarna. Dessutom är det alltid roligare å träna när man har nya kläder eller som i detta fall ett nytt tryck.

 

Vi ses på mattan… om jag inte regnar bort det vill säga 😀

/diana

 

 

kittad och klar 😀