rebelz.se

Ordning och reda

Hallå alla glada!!!

Har haft en bra träningsvecka och imorgon fortsätter den med mer härlig träning. Har dock blivit mer grapplingpass än styrkepass men tack och lov är veckan inte över än!!

Har tänkt lite över det här med ordning och reda, på många områden är det superviktigt att vara organiserad. Som när det kommer träning, där tror jag verkligen på att man behöver planering och struktur. Jag har haft turen att få hjälp med detta och tycker att det gör en stor skillnad att veta i vilken fas man ligger i, hur mycket man ska träna och vad. Det som är bra där är att träningen blir mer effektiv.

Dock måste jag säga att jag inte tänker leva mitt liv efter om sängen är bäddad eller inte. Vad tusan gör det för skillnad, ibland måste man få vara spontan, njuta av livet och inte bara tänka på måsten. Speciellt nu i semestertider, ta lite tid och bara njut. Önskar själv att jag var i ett varmt härligt land just nu, men sverige har sina fördelar också. Dock blir man inte så brun, speceillt när man tränar, den lilla färg man får skrubbas ju av när man grapplar, måste dock säga att det är värt det. saknar det här dock!!!

Höll kvällspass ikväll vilket var riktigt kul, jag älskar verkligen att vara instruktör. Det är så härligt när man lyckas med ett bra pass. Känslan efter är helt underbar. Om man tränat mycket själv så blir man dock helt sjukt trött. Häromkvällen tog jag dock trötthetspriset när jag var så trött att jag råkade salta i mjölkglaset istället för att salta på ägget.

På tal om trötthet ska jag nog sova lite nu, vila inför mer träning. Fortsätt njut av sommaren!!!