rebelz.se

Mina händer är stenar men jag kastar spjut.

Hej!

De senaste dagarna har jag varit utan internet. Det har varit drygt, jobbigt och fängslande att vara utan det nödvändiga nät som vi använder för att få nyheter och insikt. Vi har varken TV eller dator här i huset men någon dumburk har jag såklart inte saknat men mitt internet. ojojoj.  

Redan när jag var en ung grappler fick jag höra att det var omöjligt att spela piano och tävla i grappling samtidigt, det sades att mina händer skulle förstöras och att jag skulle bli tvungen att välja mellan mitt vackra piano och min underbara grappling.

Just dessa ord har motiverat mig att bevisa att det inte är omöjligt. Man kan göra precis vad man vill men bara om man vill och slutar vara en kärring under 85% av ens vakna tid. Sen kommer responsen man får av sin miljö avgöra om det man gör är bra eller mindre bra.

Den senaste tiden har jag fokuserat mycket på sten. utseendet, ordet sten på de olika språk jag lär mig. Formen och hur stenen känns gäntemot mitt skelett. Min långa osammanhängande slutsats är att stenen är mer kompakt och stark i jämförelse med mitt egna porösa skelett. Fyra rader = G.

Min yttre hand känner vart vinden blåser. Vilken rörelse luften har och med vilka intervaller vinden kommer. Sen kastar jag mitt spjut när jag vet att det är dags.  Bli inte förvånade om jag placerar mig på SM i spjutkastning nästa år!

Annars studerar jag och idoliserar de gamla Grekerna här nere. Jag vet att min maskin är äldre men delvis uppbyggd med samma kod.

Bilden visar en ungeman från Antikythera. Antikythera är ön man senare hittade ett av de första mekaniska navigeringssystemen människorna då använde, för att mäta antalet dagar, avstånd och eclipsen hos jorden. Vad den andra killen tar kort på har jag ingen aning om :–D

Här är en riktigt skön låt med mycket fart i. Perfekt till träningen tycker jag.

httpv://www.youtube.com/watch?v=sGgtgkHPP4w

”En bankrånare är inte en som rånar en bank, en bankrånare är en bank som rånar ett land” Det sägs i mitten av texten av timbak så det bör vara sant!

Nej, måste ut och äta en Souvlaki nu. Tobaksröken här inne får mig att vilja kräkas.

Träna hårt alla och tvätta GIn!