rebelz.se

Day of rest!!!

Har haft en skön vilodag efter en träningsfylld vecka, och den verkar ha gjort sitt för nu är jag supersugen inför morgondagens träningspass. Det bästa med vilodagar är att äta, tycker personligen att det kan vara svårt att äta mycket de dagar man tränar, men när man vilar kan man passa på =).

Har kört 14 träningspass den här veckan och kört rätt så varierad träning, planen är att köra rätt så liknande nästa vecka, dock med lite mer sparring, har haft tur med sparring den här veckan. Fått köra mycket med bland annat Ralf och Jocke på klubben som jag får grymt bra utbyte av, har även haft turen att ha många tjejer på passen vilket alltid är sjukt härligt. I like.

Passade på att se the amazing spiderman i veckan och rekommenderar den, ville så sjukt gärna vara superhjälte efter att ha sett den. En bra sak med sw är att man kan klä sig i tights och låtsas att man är superhjälte, jag kanske ska köra lite mer sw ändå =)

Ska passa på att köra lite mer sw i veckan. Har dessutom tur för snart är det dynamix summercamp och då kan köra allt från bjj till MMA, SW, Sport jujutsu och lite allt möjligt. Brukar vara en av höjdpunkterna på året så jag längtar =) Kom ocjåh kör så kommer det att bli en av era favoriter på året också!!!
Anmäl er här!!!

Start

Nej nu är det dags att sova lite innan en ny härlig träningsvecka börjar =)

Peace out!!!