rebelz.se

arbetshelg och möhippa

Nu har jag gjort min första arbetshelg på Fältgruppen. Jag fattar ingenting. Vad gör dagens tonåringar på helgerna numera för det var knappt några ungar på stan. Det var två lunga och stillsamma kvällar med endast ett missöde som till slut slutade väl. I övrigt tillbringade vi kvällarna med att strosa runt på stan och hålla koll på läget. Bl.a. fick vi se Nause spela live på en utomhusscen och en en strongman-tävling avgöras vid hamnkanalen. Sämre arbetsdagar kan man ha. Samurai flyttade sin träning till en utomhusmatta i parken och från vad jag kunde höra på snacket så var det ett mycket uppskattat inslag. Jag kunde tyvärr inte delta då det krockade med arbetstider.

Däremot fick jag hålla en kort självförsvarskurs för en möhippa på lördagmorgonen. Det var riktigt roligt. Det var 12 mycket välmanikyrerade tjejer med långa naglar som skulle lära sig komma loss, slå, sparka och springa. Det var mycket skratt. Kanske mest från min sida men de verkade också ha kul. De gjorde sitt bästa och det skulle vara riktigt roligt att se vad som händer efter ytterligare 10 timmars träning.

Vad gäller träning i helgen har det varit ganska skralt. Ett par löpturer och den obligatoriska rehabträningen. Axeln känns lite bättre hela tiden men inte helt fantastisk ännu. Idag planerar jag 2 ordentlige pass; först ett benpass på Sportlife, sen blir det löpning till och från klubben i samband med BJJn där jag förmodligen bara ska köra teknikträningen. Just nu längtar jag jättemycket efter att få sparra 100% igen men men. Jag ska vara vuxen och ansvarsfull och lappa ihop min axel ordentligt först.

Vi ses på mattan

/diana