rebelz.se

Jag <3 Helg

Jag tycker verkligen om helger. Det är då allt händer. Synd bara att det går så fort att jag sällan hinner med. Jag skulle vilja påstå att stunden mellan att man går hem på jobbet på fredagen tills man sitter i soffan på söndagskvällen och inser att det är dags att gå och lägga sig är den kortaste på hela veckan. Skulle vilja påstå att jag varje söndag blir lika förvånad över att helgen redan är slut. Fast när jag tänker på det så inser jag att jag ändå hunnit med mycket; jobb, koncert, husgrejande och så lite träning så klart.

Igår kväll var vi på en helt suverän konsert med ett Queen-coverband i ett kalkbrott utanför Falköping av alla ställen och söndagen sprang iväg som vanlig. Det har varit ganska fattigt med träning på grund av tidsbrist men det blev ett pass med backintervaller igår. Har en fantastiskt fin och brant skogsstig bara en bit från var jag bor så jag värmde upp med 5 km varierd lutning och avslutade med sprinter på den branta stigen. Kort och intensivt pass som fortfarande gör sig lite påmint i låren.

Idag sprang jag till träningen för första gången nånsin. Jag hatar att springa med prylar på mig och eftersom jag måste ha med mig ganska mycket saker till ett BJJ-pass har det mest blivit bilåkande till träningen. Nyligen fick jag en löpvänlig ryggsäck av Sportlife. Jag testade den idag och den funkade kanon. Det blev också lite sparring. Jag har hittat ett sätt att rulla trots axeln och är riktigt nöjd med det.

Nu måste jag lägga mig för jag tänkte hänga på låset på gymmet imon bitti.

Vi ses på mattan

Diana