rebelz.se

Länge sen

Hallå alla, hösten är här, eller i alla fall för oss som tränar för nu har höstterminerna dragit igång. Jag ska väl också dra igång mitt bloggande lite mer efter några veckor av tystnad. Men jag lovar att jag har pratat och skrivit mycket så helt tyst har det inte varit!!

På sistonde har det varit väldigt mycket på gång, mycket att fundera över och mycket att göra. Men det har gjort sitt och ibland behöver man lite förändringar. Har fått jobb nu så nu ska man väl bli lite mer vuxen, stå mer på egna ben. Har haft otroliga föräldrar som har sponsrat mig såååå mycket för att jag ska kunna hålla på med min sport men nu är det dags att göra det själv och det känns faktiskt bra.

På tal om resor och denna underbara sport så är jag inne och tittar på resor till kommande tävlingar och jag håller på att planera min höst träningsmässigt. Jag har varit sjuk hela förra veckan, det blir så när man är på alldeles för trevliga bröllop och man inte lägger sig förrän 4 på natten. Men nu den här veckan har jag kommit igång med träningen igen.

Träningen sker nu i en evakueringslokal som inte är helt fel, då nacka dojo har drabbat av lite vattenskador. Den nuvarande träningslokalen funkar faktiskt riktigt bra, det är underbart när man har tur i oturen.

Nu till lite tankar om förändring, jag har aldrig riktigt gillat det. Jag är gamla trofast som kan göra samma sak på samma sätt i tusen år om jag gillar det och det fungerar. Rutiner är bra och underbara. Men jag har insett att förändringar kan vara helt fantastiska, det är ju det som är så underbart med bjj, den utvecklas konstant. Utveckling hör ihop med förändring och om man vet det så kan man utnyttja det.

Snart ska jag sova och ladda upp inför morgondagens träning. Ska bli en massa grappling imorgon och vetskapen om detta sätter ett leende på mina läppar.

Peace out!!!