rebelz.se

Hipp hipp hurra!!

Jag har för första gången på väldigt länge haft en helt träningsfri helg. Det känns jättekonstigt. Samtidigt är det först nu jag reflekterar över att jag inte har tränat på hela helgen.

Jag har istället firat min födelsedag i två dagar och det har varit jätteroligt. Igår kväll fylldes min altan med goda vänner både härifrån och från lite längre bort och det var verkligen supertrevlig. Riktigt roligt också att alla fick träffa varandra och se var vi bor och så. Det blev både inflyttnings- och födelsedagsfest och jag hade en supertrevlig kväll. Det hann dessutom bli ganska sent och kanske inte så mycket sömn innan det var dags att kliva upp och göra om samma sak fast med släkten. Det var samma sak där. Alla hade inte sett huset eller träffat varandra för den delen. Det vart massor med mat, presenter och skratt. Huset ser ut som en blomsterodling och kylen är full med rester. Jag är supeertrött men jätteglad. Har verkligen saknat familjen som vart utspridd på semestrar på olika håll under sommaren.
Imorgon är ny vecka och ytterligare en liten uppväxling inför SM. Ett litet bonus är att jag fått en ny GPS-klocka som jag kommer ha till min hjälp i löpningen framöver. Jag har också fått flygbiljetter till London då min syster som alltid supportat mina idéer tycker att jag ska åka över och delta i London Open i oktober. Ser verkligen fram emot det.

Nu välförtjänt sömn för imorgon är det gymmet kl06.00.

 

Vi ses på mattan- Diana

Det är alltid roligt med användbara födelsedagspresenter

Min tränare Paul och klubbkamrat PG sponsrar här med 8 kg havregryn och årsförbrukning av spenat. TACK- ni e fasen bäst 🙂