rebelz.se

Julafton!!!

Det är långt kvar till julafton men passet idag bjöd på lika mycket förväntningar, överraskningar och skratt som julafton brukar göra… om inte mer.
Det handlar så klart om terminsstart och nybörjarintag. Det var fullt hus och massvis av nya ansikten i lokalen. Ljudet av poletter som trillade ner i folks huvuden hördes överallt och våra nya medlemmar gjorde riktigt bra ifrån sig. Jättekul tycker jag. Tyvärr var det inga damer bland de nya. Däremot en hel del grabbar i lagom storlek.

Jag personligen tycker om ”back to basics BJJ” och eftersom det var no-giträning idag passade jag på att träna med de nya och stärka mina grunder. Jag avslutade passet med lite sparring och med min nya tejpning för axeln går det nästan helt smärtfritt att sparra nu. Jag provade också de där teknikerna som Andreas visade mig sist men det gick så där i sparring. Tillbaka till verkstan imorgon och öva mer antar jag. Målet är att få någon av teknikerna att fungera i sparring innan veckan är slut.

Eftersom de senaste veckorna varit tunga och omotiverade kommer jag från och med nu att i varje inlägg lista tre bra saker med träningsinsatsen. Dagens 3 är: morgonens löprunda med GPS-pulsklocka ( bästa kilometertid 4:34), försök med nya tekniker, Sparring med Pierre och Therese (alltid fart och rörelseglädje)

 

Vi ses  på mattan- Diana