rebelz.se

Lite dagvild kanske…

Igår tog jag lite bondpermis från jobbet. Jag var ledig hela dagen och körde två finfina pass på Sportlife. Ett på förmiddagen och ett på eftermiddagen. Det blev i detta också 30 minuter intervallöpning där varje sekvens var 5 minuter lång och innehöll 4 tempoökningar. Jag utförde löpningen på löpband vilket gjorde att man verkligen kunde släppa alla hindrande tankar och springa för att man måste helt enkelt. Alternativet är ju att snubbla och bryta benen och när man är tvungen att springa så klarar man ju vilken intervall som helst. Jag klarar sällan att pressa mig själv utomhus på samma sätt.

På kvällen blev det ett magpass och efter att ha blivit utkastad från crossfithörnan av några TRX-nazister som inte förstod att man kan hänga TRX-band åt flera håll, fick jag köra lite rehabövningar bara för att 30 minuter senare upptäcka en annan hörna med i princip samma utrustning. Oflyt eller vadå?

Tack vare gårdagens ledighet har jag hela dagen haft en känsla av att det är måndag. Förmodligen är det anledningen till att kroppen inte riktigt var inställd på BJJ. Efter uppvärmning och lite teknikträning hittade dock både kropp och knopp tillbaka till BJJ-mode och det blev ett ganska bra pass till slut. Imorgon tänker jag inleda dagen med en löptur och avsluta med lite kvällsarbete på fritidsgården. Hoppas hinna med ett gympass nånstans där emellan.

Dagens 3 positiva: Att skaka av sig olusten och vända en seg start, axeln tillåter att jag går längre ner i armhävningarna, upphopp från knästående gick bättre idag än igår. Börjar få in tekniken nu 🙂

 

Vi ses på mattan

/diana