rebelz.se

Dynamix Sparringläger

Idag samlades team Dynamix för ett sparringläger här i Jönköping. Det här med sparringläger är något vi har för att dels skapa gemenskap i teamet men också för att undvika inavel (ni vet när man vet hur alla på klubben kör och vad de gillar och så hamnar man i gamla hjulspår och bara rullar där). Det är sjukt kul att träffa andra och faktiskt få rulla med några som man inte vanligtvis tränar med.

Det blev sammanlagt tre pass med en blandning av favorittekniker, situationssparring och gammal hederlig fri sparring. Våra svartbälten Paul och Martin stod för underhållningen och det delades även ut lite bälten. Bl.a. fick min kära klubbkamrat  Maria Fossdal sitt mycket välförtjänta lila bälte.  Maria är en sjukt teknisk och björnstark tjej med hjärtat framför allt i SW men hon är inte å leka med när hon drar på sig en dräkt heller. Maria har varit borta större delen av sommaren men är nu tillbaka i stan och ingen är gladare än jag (kanske hennes kille då men han räknas inte).

För egen del är jag mycket nöjd med min insats. Axeln känns okej, inte jättebra men okej. Jag har hittat positioner som fungerar och jag valde rätt tekniker att arbeta med. Gladast är jag för att jag fått till en schysst turtle-escape flera gånger idag som Paul visade mig som hastigast för bara någon vecka sen. Det känns super. Jag inser att axeln kanske inte hinner bli frisk till SM men jag kommer träna som att jag ska tävla. Sen får vi se. Idag är BJJ det roligaste som finns.

Tack Team Dynamix för en kanondag och ni som inte var där, ni var saknade.

 

Vi ses på mattan – Diana