rebelz.se

Sorry!

Ursäkta glesa uppdateringar men är det nåt jag hatar så är det att sitta å gnällblogga och det har vart mycket av den varan på senare tid. Bananskalen är helt enkelt inte på min sida. Det var länge sen jag hade lite flyt och halkade in i nåt bra flyt. Nu börjar i alla fall förkylningen ge med sig och axeln är på bättringsväg även om den gör sig påmind. Livet är vad det är och jag för förhålla mig till det på bästa sätt. Nu är det slutgnällt.

Det är två veckor kvar till SM och jag känner att prio ett är att få ordning på skallen. Jag hinner varken förbättra min kondition eller teknik nåt nämnvärt på dessa knappa två veckor utan får hoppas att jag kan det jag kan och att det räcker hela vägen. Fokus får ligga på att justera vikten, få ner stressnivåerna i kroppen och så klart strypa livet ur alla små demoner som viskar i mitt öra att det kommer att gå åt helvete den 29e september för det kommer det inte göra. Det kommer gå bra!

Jag har styrt upp min diet och kommer köra mycket korta intensiva löprundor och endast rehabträning på gymmet. På mattan blir det mycket situationssparring och fokus på ett fåtal effektiva favorittekniker som jag vet fungerar. Jag har en plan och jag har 10 dagar på mig att göra det bästa av situationen. Jag ska bortse från alla dåliga tankar som flyger igenom huvudet för det är trots allt bara på tävlingsdagen man behöver vara i toppform. Tankarna får finnas där men de får inte påverka mig. Nu kör vi!

 

Nu har jag hittat ännu ett användningsområde för mitt Double Rich chocolate Whey 100. COOKIES!! mycket protein, inget socker och lite kalorier… Ett välkommet tillskott till dieten:-)

 

Vi ses på mattan

/diana