rebelz.se

Hjärn och viljekraft!!!

Hej alla höstglada!! Ibland lyckas man vara smartare än sig själv och då blir man glad. Detta lyckades jag med på träningen i måndags och det gjorde att jag blev väldigt glad men jag insåg också hur viktigt det mentala är!!

Jag har jobbat ett tag nu med de förbaskade frivändningarna, i våras lyckades jag förbättra min frivändningsteknik riktigt rejält efter träning på omni4 och jag lyckades vända mycket tyngre än innan vilket kändes sjukt bra. Sen efter ett tag så gick det bara inte, jag blev väl lite rädd av nån anledning, vitken kändes tung och jag började blocka mig själv. När jag gick in för en frivändning med mer vikt så fi k jag upp stången men vågadr int sticka in under för att göra frivändningen. Har tänkt hela sommaren och jobbat på att komma i rätt tänk, teknik och känsla när jag igår fick in det!!

Tricket var att lura mig själv och att bestämma mig att oavsett vad så ska stången vändas. Så jag intalade mig själv ända sen i söndags att vikterna skulle vara lätta, trots att jag la på mitt pers. Hela vägen till gymmet i måndags tänkte jag på den där förbannade frivändningsstången och när jag väl var där så gick det bara. Jag bestämde och gjorde det helt enkelt. Så stoltatt jag lyckades vara smartare än mig själv för det är egentligen det som är det viktiga. Den enda som hindrar en från att göra det man vill eller att lyckas är en själv. Man kan så mycket mer än man tror. Det finns en liten försvarsmekanism som säger Tt vi inte kan men jag vet att jag kan om jag bara bestämmer mig.

Nu till lite annat, snart sm och No Gi EM och andra roliga tävlingar. Jaaaaaaaaaaag har längtat, jaaaaaaag viiiiiiiil tääääääävla!!! Så sjukt sugen!!! Nu ska bara vikten ner lite till så blir jag glad =)

Har tränat grymt bra pass med bland annat Tove men också med grymt folk från klubben. Så jag är verkligen taggad på att tävla nu!!! Ska köra mer utan dräkt efter SM, både kul och läskigt. Dräkten är som min lilla snuttefilt, jobbig att vara utan men man utvecklas när man jobbar på det man inte gör lika mycket av. Så mycket att se fram emot.

Ska till jobbet nu men kom ihåg ni kan mer än ni tror!!!

Peace out!!!