rebelz.se

jävla utslag

Hej!

Träningen förra veckan blev dessvärre sparsamt, behövde ha barnet någon kväll där etc. Har åkt på några jävla utslag, började ganska lätt förra måndagen på ena armen, var lite knottrigt och nu har den tagit över hela kroppen i princip!

I fredags vaknade jag upp på morgonen och kollade mig i spegeln i badrummet och hade då utslag stor som min hand under armhålan, började ta lite kortison redan i måndags och nu harj ag även på höften och låret samt att det börjar komma mer och mer på armarna. Var på vårdcentralen idag och man har uteslutit alla smittsamma sjukdomar men vet i övrigt inte vad det är. Trodde först det kunde vara hårsäcksinflammation själv, men förstod ganska snart att det inte är smittsamt i o m att sambo är fläckfri.

Läkarna bad mig dock vara lite sparsam med träningen den här veckan och jag fick någon superkortison utskrivet jag ska smörja in mig med. Men om jag ville fick jag träna (eftersom man konstaterat att det inte är smittsamt) men helst inte var rekommendationen. Så nu har jag förvandlats till ett medicinskt expriment och ska tillbaka om det inte är bättre på onsdag.

Typiskt! AHH!