rebelz.se

Lite tävling och massa fusk

Hej alla glada!! Och hej till alla er andra också =)
igår blev det tävling för mig, jag var med för första gången i grapplingligan vilket var skitkul. Har inte hunnit köra så mycket utan dräkt än men det blev lyckat ändå.

Anmälde mig rätt så sent till tävlingen och hade tyvärr ingen i -58 då så jag fick köra i -64 istället, men det sköna med sgl är ju att det handlar ju mest om att få matcher ändå det spelade ingen roll. Jag fick två matcher, gjorde ett skitdumt misstag i första men tack vare tidigare plågande av Ralf när vi sparrats på klubben så lyckades jag rädda upp mittt misstag. Man är nog aldrig så tacksam över en träningskamrat som när man märker hur de har täppt till ens luckor. Avslutade förwta matchen på armbar och gjorde oavgjort i den andra. Kändes sjukt bra att tävla och få vara uppe på mattan igen. Är verkligen det bästa som finns.

Men nu kommer vi ju till fusket, efter tävlingen så blev det ett riktigt trevligt besök hos fina pojkvännens mysiga familj och där fanns ju världens goaste morotskaka och chokladkaka…jaaa förra veckan vägde jag 56.6 i morgonvikt. Det gjorde jag ju inte idag. Så det får bli lite mer cardio inför SM i helgen men det var det nästan värt. Men oj vilken matkoma man fick. Somnade ju som ett litet barn en halvtimme efter maten och det är nog en av de bästa sakerna som finns i hela den här världen. Att först få tävla för att sedan äta en massa gott och hamna i en skön matkoma. I looooooooove it!! Men nu blir det skärpning, framöver blir det mer tävlingar, inge mer sockergott förutom nåt litet direkt efter SM och så blir det fullt fokus framåt. Ser riktigt mycket fram emot SM i helgen. Har tre hela motståndare än så länge så det ska bli nice!!!

Nu ska jag dock vila lite innan jobbet, glad och peppad för vad som komma skall.

Peace out!!!