rebelz.se

Oh yes!!!

Tävling imorgon och vikten är äntligen där den ska vara, efter en del extraätande förra helgen var den inte bra i början av veckan men på vågen imorse stod det 56.6 och detta var med tunna byxor och tshirt. Så jag är redo!!!

Körde ett grymt pass på klubben igår kväll, alla pass på klubben är bra men det här vart ett grymt pass. Ricard höll i träningen, fokuset kändes grymt bra och framför allt så kändes kroppen bra. Kände ett ordentligt tävlingssug. Nu drar säsongen igång på riktigt och det ska bli jättenice!! Jag älskar verkligen att tävla, det är det bästa som finns och jag ser fram emot få komma igång med det som jag vill.

Hade även träningsplaneringsmöte idag och det känns sjukt bra att veta hur min träning kommer att se ut. Jag gillar att ha en plan, jag älskar min träningsplanering, den hjälper mig att hitta fokus och mening i vartenda pass och den påminner mig att jag måste träna på det som jag inte gillar lika mycket också. Den gör mig till en bättre fighter. Ser sjukt mycket fram emot när den är klar!!! Sen är ju livet ett litet pussel ändå, man måste ju få allt att gå ihop men med vilja och rätt inställning så går det mesta. Plus ett bra supportsystem, stöttande familj och klubb och sånt.

SM imorgon och det ser jag grymt mycket fram emot, ska göra mitt absolut bästa och jag ser fram emot att få stå på tävlingsmattan. Jag är grymt taggad, väldigt sugen på allt som har med choklad och kolhydrater att göra men känner mig stark och redo!!

Imorgon smäller det!!!
Peace out!!!