rebelz.se

SM guld och arrangemanget

Hallå alla glada!!
Säkert ingen som missat att det var sm i helgen, det blev en grym dag. Träffade mycket härliga människor, såg klubbmedlemmar prestera sjukt bra och tog hem smguldet i min klass som jag hoppats på.

Blev en riktigt lång dag, fick vakna redan vid 6 och åkte hemifrån lite innan 7. Registrerade oss och kom in och påbörjade en lång väntan. Måste säga att det är idiotiskt att man ska registrera sig senast 9 på morgonen när man inte kommer igång och tävlar förrän kl 16. Registrera. Sig gör man ju över internet, varför ska jag då göra det två gånger. Detta borde bli bättre till nästa år. Men kul att se alla, kollade vikten och såg att jag vägde för mycket. Dock stämde inte vågen och dettakändes också dåligt. Hur tusan kan man arrangera ett sm och ha en provvåg som inte stämmer…..

Aja, till något sm var väldigt positivt så hade vi redan fått brackets innan vi internet så det kändes bra. Körde min första match mot matilda Frycklud. Hon är riktigt bra, dock rbukar hon köra -53 så stackarn fick stå ut med oss valrossar i -58. Det var synd att möta henne i första för jag tror hon hade kunnat knipa åt ig silvret annars. Matchen blev kort, jag gick in och gjorde dte jag skulle, avslutade på triangel. Hade fokus och kändes som en bra första match. Dock så blev det mycket väntan emellan, och jag var inte så smart som sprang och snackade med alla, hejade på alla så gott jag kunde och sparade inte någon energi. Såg även johannes tävla, han gjorde bra ifrån sig, tror verkligen han har stor potential men resten får han blogga om själv =)

Hade många från klubben som gjorde otroliga macther, grymt kul att se. Stolt över min klubb, älskar nacka dojo och är stolt över dynamix. Tycker vi är bra fighters som visar god sportsanda. Kul att få känna så.

Efter lååååååååååååång väntan var det dags för final mot anny hammarsten, började med att svepa henne, passeringsförsök som nästan gick. Kom upp i stående,jag drog guard och svepte men i svepeg korsade hon benet ( knee reaping) och blev såklart diskad. Skit synd, ville göra en snyggare final, dock inget jag kunde kontrollera. Kändes lite synd bara att vinna på hennes diskning även om jag ledde på poäng.

Aja till övriga arrangemanget så tycker jag att halken var så mycket bättre i år. Bra mattor, bra domare, bra folk. Däremot så är detinte så svårt att lägga ut ungefärliga tider i förväg. Det gör så mycket för tävlingen. Och hur smart är det egentligen att alla åker hem innan sm finalerna för att dte har varit dr å länge att de inte orkar längre. Börja då istället med sm så att. Alla är kvar för finalerna. Och sätt ut tider i förväg så attman vet på ett ungefär. Speciellt för de som bantar ( typ alla) så kan detta vara bra att veta. Och återkval på rm tar lång tid, där är inte 3 platsen lika avgörande som i sm för den påverkar inte en landslagplats på det sättet, varför ska man då ha rm återkval?

Kanske jag som ör kinkig bara men könns så synd att ingen stannar kvar för att se finalerna och jag förstår, det blev en lång intesiv dag. Man orkar inte å länge. Dock så var detta sm sjuuukt mycket bättre än förra. Detta var en stor förbättring. Men helt ärligt så finns det andra svenska tävlingar som har varit bättre organiserade än det där. Vi måste satsa mer på sm tycker jag. Alla tävlingar borde lägga ut tävlingscheman så man vet i förväg ungefär när man ska köra.

Aja nog med tjatande nu, snart No Gi EM!!! Taggad, ska börja äts nyttigt nu igen efter en sjukt god dag igår med allt från pasta, till chokladpannkakor och gammal hederlig oboy. Blir även gott om träning framöver såååå sjukt nice!!!

Peace out