rebelz.se

Inbjudan till Barreto Jiu jitsu

Efter att ha visat upp mig under tavling var jag igar inbjuden att trana pa Barreto jiu jitsu. Sakert 30 pers en normal traning sa har och jag tror att vi var 7 tjejer varav fyra blabalten. Dessutom var tjejerna i ganska bra storlek.  Stor matta och riktigt bra upplagg pa traningen. Latt basta uppvarmningen sen jag kom hit, och jag gillade verkligen rorelseteknikerna.

Dessutom var detta en klubb som var nagot sorts hoparrangemang med en katolsk kyrka vilket tyvar innebar att de inte tillater tjejer och killar att trana ihop! Galet. Fanns jattemanga killar i bra storlek ju! Jag tror pa att trana med tjejer, men inte bara. Kvallen avslutades med Acai (indianstuff som funkar bra efter traning).

Det racker att man sager att man tranar jiu jitsu till en tranare sa vill de att man ska tavla for deras team. Vissa kanske blir sura men jag tanker halla kvar vid Ernesto junior i templet har utanfor. Han anmaler mig till tavling och tycker det ar lugnt att jag bara sprider mitt favoritklubbnamn. Vasteras fight team.