rebelz.se

förberedelser

London närmar sig lite för varje dag och jag längtar.  Humöret är på topp och formen börjar närma sig nu när jag kan ta i lite igen.

Idag tänker jag mig en vilodag. Egentligen är det ofrivilligt beslut på grund av att jag har ett arbetsschema som inte tillåter kvällsträning idag och jag var för trött för nån seriös ansträngning i morse. Det blev istället en lång Powerwalk och en Whey100- protein-pannnkakafrukost. Ni vet min favorit. Helt klart världens bästa start på dagen. Förhoppningsvis hinner jag avsluta dagen med en långpromenad också men risken finns att jag kraschar i soffan och då får det vara så. Växlar upp imorgon istället.

De senaste passen har jag tränat mycket på escapes från turtle och backmount (av nån anledning hamnar jag där ofta i sparring). Jag har jobbat mycket med ett par tekniker som jag lärde mig hos Delariva för några år sen som nånstans på vägen föll i glömska men jag har även arbetat med nya riktigt bra grejer som jag fått av Paul och varje gång jag sätter en escape eller ett svep och hamnar på topp så vill jag släppa allt och hoppa högt av glädje. Som tur är lyckas jag stila mig och bara le lite självbelåtet för mig själv. Hoppas mina träningskompisar inte upplever mig som självgod. Jag är bara så glad att saker funkar igen… att jag hittat min mojo så att säga 🙂

En riktigt rolig grej igår var att vi fick besök av lokalpressen. De intervjuade oss tjejer som deltog i SM. Tyvärr var inte Ylva med men vi fyra som blev intervjuade hade nog rätt roligt under pratstunden. Det blev ett tjejperspektiv på sporten och klubben och varför vi haft så stora framgångar med just våra tjejer. Jag tror någonstans att det handlar om två saker; Dels den öppna och icke-särskiljande attityden men också vår tränare som har en stil som bygger på teknik framför fysik.  Han är själv ganska liten och det som fungerar för honom bör fungera för oss andra också.  Sen är Samurai också en förening med lång tävlingstadition och det spelar säkert också in. Jag skulle kunna sitta hela dagen och spekulera i varför vi är så bra men jag får sätta punkt nu. Jag är glad att jag har en klubb där jag trivs och utvecklas.

 

Vi ses på mattan

Diana