rebelz.se

Inför Swedish open

Hej!

Jag har nyligen börjat plugga golvläggare vilket tar mycket av min tid och får vara min ursäkt för dåligt uppdaterande. Det ligger 1 timma och tjugo minuters bilresa bort så det blir ganska långa dagar vilket tar mycket kraft och energi och hinner inte blogga som jag vill.

Jag är i uppladdningen inför swedish open där jag kommer ställa upp efter övertalan från min coach Johan. Är inne i en downperiod där inte allt går som jag vill på sparring, men hade veckan innan en bra period där det mesta gick som jag ville. Sista hårda träningsveckan stundar och det blir uppemot 7 pass den här veckan för att sedan tare lugnt nästa vecka och fokusera fullt inför tävlingen. Det kommer bli skitkul, går in hyfsat prestigelöst i tanken och vill bara åka dit, rulla och ha jävligt roligt! Det var länge sen man tävlade i BJJ nu. Har gameplan hyfsat klart och har nu börjat jobba på plan B och plan C, ska drilla in det i veckan är min tanke.

Avslutningsvis vill jag passa på att gratulera min huvudinstruktör Anders Håkansson till sitt svarta bälte. Han är en otroligt viktig kugge för klubben och har varit den som dragit allra störst last genom åren och aldrig gett upp på BJJ:n i Kalmar. Jag vet att det mer eller mindre har inneburit ett heltidsjobb till i alla timmar som man kan slå ut som han har krigat för klubben och där vi är idag. Det är ett enormt hästjobb, han är väl värd sitt svarta snöre runt midjan – och skills besitter han också som gör honom värd det, såklart! Grattis!

Rulla lugnt vänner!