rebelz.se

Första inlägget

Det är väl standard att man presenterar sig i första inlägget.

Roger Landström heter jag, 36 år gammal. Har pysslat med MMA/SW i sex år. Är huvudinstruktör för MMA/SW sektionen i Sandviken budo och kampsportsklubb. Sveriges längsta klubbnamn 🙂

Innan jag började med MMA tillbringade jag mesta delen av mitt liv på gymmet, har tävlat i styrkelyft, strongman och sista åren med fokus på kroppsbyggning. Men sen sex år tillbaka är jag MMA frälst. Började min MMA bana på Södersfight gym i Gävle, efter ett par år där åkte jag och frugan till Thailand i sex månader, där blev det både grappling och mycket thaiboxning. När vi kom hem flyttade vi till Sandviken och jag började då träna här, då var det mer ett kompisgäng som körde SW enbart allt eftersom tiden gick så gick vi mer och mer över mot MMA och de senaste 1.5 åren är det huvudfokuset och vi är numera en seriöst satsande klubb. Kommer skriva mer om klubben och lite problem osv man stöter på i en liten stad ganska långt ifrån större städer.

Jag har tävlat i SW, Bjj och thaiboxning men har upptäckt att min talang mer ligger i att träna andra än att utföra själv, men jag fortsätter ändå att träna hårt och tävla när suget dyker upp. Största framgången hittils är min elev Sofia hedqvist som gjorde en imponerande trippel i år. SM-guld, EM-guld och i lördags VM-guld. Ni kommer få läsa en hel del om henne och hennes träning här i bloggen.

Jag och min fru som också tränar och tävlar reser en hel del och tränar på olika klubbar i Usa och Thailand mestadels så det kommer ni också få läsa om.

Jag och en av mina idoler Jeff Monson.