rebelz.se

Brasilien, del 1 – Tãvling

Fõrsta BJJ passet i Brasilien, jag trãnar pá Charly Browns Akademi och kl ãr 11.00 i Valentina, Joao Pessoa. Det drõjer inte lãnge innan jag inser att trãna i 35° ãr vãldigt tufft. Efter fõrsta sparring rundan tillbringade jag mesta tiden pá alla fyra i turtle och fõrsõker andas.

Efter en trãning hos Charly Brown
Efter en trãning hos Charly Brown

Dagen efter blev jag anmãld till en No-Gi tãvling och nu hade jag 2 veckor att trãna mig i form, och komma ner i match vikten. 2x pass om dagen i 2 veckor och sedan var det dags fõr Paraibano No-Gi 2013, -85kg Faixa Marrom/Preta, Paraibano ãr delstaten jag befinner mig i.

Det blev en 3:e plats denna gángen och det kãnns skõnt att bõrja 2013 med en medalj frán Brasilien!

Just nu ãr det Carnival i Brasilien och det ãr paus frán trãningen fram tills Onsdag, och det ãr vãldigt lãtt att slurpa i sig massa goda caipirinhas och onyttigheter, men hãr i Brasilien ãr det ett ypperligt tillfãlle att leva ett godare nyttigt liv. Jag behõver inget mer ãn mitt Kõtt, Acai och Cocosvatten, Dãr jag bor kostar en kokosnõt 1,5R och Acai 3R! fõr lite õver 10 kr sitter jag och njuter till max!

Nãsta inlãgg blir fõrhoppningsvis i video format, och mer frán tãvlingen om jag hittar ett internet café 🙂 Avslutar med en video frán Prof. Charly Brown som finns uppe pá Graciemag just nu
http://www.graciemag.com/2013/02/improve-your-guard-pass-dribble-spider-guard-and-finish/

Tchao!