rebelz.se

FILA SW EM 2013

På lördag går SW FILA EM av staplen i kicsmet (?) ungern. Sofia från Sandviken representerar Sverige och vår klubb i -64kg. Förra året gick hon i -71 men i samråd med varandra kom vi fram till att hon skulle gå ner till -64kg. Flera orsaker till detta, dels för en framtida MMA match dels för att stärka upp landslaget och så ville Fia själv också gå ner så då var det ett lätt beslut. Viktnedgången har gått riktigt bra, hon är väldigt disciplinerad så de var inga problem att gå ner 7kg på 7 veckor. Invägning på lördag men vikten ska absolut inte vara nåt som hellst problem.

Fia och Mia kör stenhårt sista passet innan EM
blandat 021

I lördags var det SGL tävling första för året, vi hade bara fem deltagare denna gång brukar vara några till men dom som körde gjorde det lysande.
7 vinster 3 oavgjorda och 1 förlust. Fyra av vinsterna var på armbar så vårt drillande sista veckorna verkade ha gjort susen, sånt värmer ett tränarhjärta.
blandat 015

Klubb t-shirtar har vi fått också.
blandat 023

Nästa uppdatering så har vi resultatet från EM , förhoppningsvis lite film och bilder också. Lycka till hela landslaget !!