rebelz.se

Bortskämd?

Jag har väldigt många människor i min närhet som inte alls har samma passionerade förhållande till sin hobby. Mina familjemedlemmar, mina arbetskamrater och många av mina äldre vänner står vid min sida och ser med förundran men också lite förvirring på min tillvaro och förstår inte riktigt vad det är jag gör. I början, när jag började träna BJJ och sakta blev uppslukad av sportens magi fick jag mycket skeptiska kommentarer och mycket oförståelse i form av kommentarer som ”men va? ska du brottas?” ”tränar du verkligen med killar” eller ”vaddå, ska du börja tävla NU.. i din ålder??” De mest irriterande var nog de som misstog brasiliansk Jiu Jitsu för Capoeira och uppmuntrade mig till att börja ”dansa” men tvärvände när de insåg att det var en mycket hårdare, brötigare och svettigare sport jag skulle ägna mig åt. De skeptiska rösterna har lagt sig. Några av dessa människor har jag valt att distansera mig från då de framför allt var bra på att tala om för mig vad jag INTE kunde. Min umgängeskrets idag består mest av positiva och stöttande människor som tror på mig och på det jag gör. Det är väldigt skönt. Det är deras uppmuntran och peppande kommentarer som får mig att fortsätta kämpa när det är som motigast. Inte minst min underbara sambo Christian som verkligen har varit klippan i tillvaron och fixat allt från att sparka ut mig ur sängen på morgonen till att fixa matlådor och ta hand om annat som jag inte hinner med när jag är iväg och tränar eller som av ren solidaritet äter endast kött och sallad till middag dag efter dag trots att han inte behöver gå ner i vikt. Det är såna här saker som kanske mer än något peppar mig till att fortsätta och som verkligen får mig att vilja spöa hela världen och ta hem den där guldmedaljen i Los Angeles om två veckor.
Jag är också tacksam för mina underbara sponsorer på MMsports som hjälpt med med kläder, kosttillskott och dietist. Jag hade aldrig klarat att nå viktmålen utan deras hjälp. Igår fick jag ett paket fullt av uppmuntran i form av nya träningskläder ur deras Fighter Series. Riktigt snygga grejer även om själva paketet var lite tilltufsat när jag hämtade det.
1

2
Jag känner mig minst sagt lite bortskämd just nu. Att i vuxen ålder få leka så mycket jag vill och dessutom ha alla dessa underbara människor runt mig som bara står och hejjar på och verkligen vill att det ska gå bra för mig. Det är en obeskrivligt skön känsla.
Idag börjar min sista hemmahelg innan USAresen. Jag planerar att umgås med min sambo, hälsa på mina föräldrar och så klart träna en hel del.
NU drar jag iväg till Nordic Wellness och kör ett cirkelpass, därefter ska jag hämta Tommy Karlsson på stationen och sen blir det BJJ.

Ha en trevlig helg alla

Vi ses på mattan

Diana