rebelz.se

Hilti Uppsala arrangerar SW SM


Det blir Hilti Uppsala som får arrangera SM i Submission Wrestling 2010.

På  Hilti Uppsalas hemsidan kan man läsa följande:

Hej Åke

Till vår stora glädje var det ett flertal klubbar som skickade in intresseanmälan angående att arrangera SM 2010. Styrelsen har nu tagit beslut angående vem som skall stå som värd för årets Svenska Mästerskap i Submission Wrestling. I slutändan var det mycket jämn mellan tre städer, Uppsala, Helsingborg och Skene. Men den klubb (och stad) som styrelsen valde till slut blev Hilti Uppsala!

Vi tackar alla för visat intresse och är övertygade att flera av de andra förslagen också hade blivit lyckade tävlingar och ber er att inkomma med intresseanmälningar för 2011!

Kaisho hade även ett förslag angående Lag SM. Detta är något vi tycker låter riktigt bra! För att få sanktionerad SM status krävs det dock en del pappersarbete och beslut över vår nivå. Vi hoppas att Kaisho kan tänka sig att arrangera ett Riksmästerskap för lag i SW. Detta blir ett prov för att se hur det fungerar och även hur stort intresset är för detta. Faller det väl ut så ansöker vi om SM status för lag och jobbar videra på det inför nästa år.

Vi syns i Uppsala på Submission Wrestling SM i höst……

Med vänlig hälsning Tony Larsson, SSWF