rebelz.se

Träningspepp och nya mål

Hello!

Har bestämt mig för att starta igång med bloggandet igen. Jag ska göra så gott jag kan, är ju en ganska ostrukturerad person så jag tycker det brukar vara lite knepigt. Men men, ett försök till!

Har precis bokat biljetter till Lissabon och European open. Är redan riktigt peppad! Målet den här gången är bara att köra mitt bästa och jobba bort lite hjärnspöken. Det här året är vi många från klubben som åker så det kommer bli en grym resa. Har bestämt mig för att inte trixa något med vikten den här gången och se hur det går, hade en riktigt jobbig bantning inför förra European och nu ha jag lagt på ytterligare lite vikt. Ska bli spännande att köra med ”stor-tjejerna” i -58 🙂 Det tar bort lite press också då jag kommer vara relativt liten i viktklassen, så kommer bli en del häng på gymmet fram tills dess.

Det riktiga livet börjar närma sig nu, snart är jag klar med mitt pluggande och i januari är jag färdig lärare. Läskigt och skönt på samma gång. Innan det är dags att bli seriös på riktigt (läs söka fast jobb) så har jag och Kalle en resa till Brasilien inplanerad. 1:a april bär det av och det ska bli såååå kul! Drömt om det länge och äntligen börjar det närma sig!

Peace