rebelz.se

Fullspäckad helg

Helgen har flugit förbi med massor av spännande och roliga händelser!

Fredagen var gradering hos Carlson Gracie/AMBJJ.

3 timmars gradering som resulterade i ett 10-tal blåbälten, en handfull lila och bruna och 2 svarta. Dom svarta som delades ut var till Vitinho och Bruninho, 2 gamla vänner till mig som var på klubben när jag kom ner första gången för flera år sen.

Vitinho bor och tränar i USA med Samir, Caio och massa andra stjärnor inom sporten. Bruninho bor här nere, är 2 meter lång och väger 130 kg! Jag och han har haft många roliga matcher mot varandra under alla dessa år! 🙂

Alla ni som vart på graderingar vet vilken glädje det är i lokalen. Total lycka hos dom som får sina bälten, hos tränaren och alla vänner som man svettats med dag ut och in.

Vi var ungefär 15-18 svartbälten som deltog under graderingen och det var över 60 personer i lokalen som satt på mattan eller vid sidan om.

Gradering

Lördagen var min vän Samirs stora dag! Han gifte sig med sin barndomskärlek Nathalia. Underbar ceremoni som avslutades med vackra tal av dem båda. Jag glömde tyvärr kameran hemma så blev inga bilder men ska låna några av dom andra som fotade.

Söndagen blev det grillfest med klubben. 8 timmars konstant ätande direkt från grillen. 🙂

Nu ska vi jogga bort till kvällsträningen och försöka träna bort helgens alla aktiviteter. 🙂

God jul på er! hoppas ni fått rulla även fast det är jul och ny år. OSSS